Voditeljka "Elite 8" Ana Radulović saopštila je da su ona i njen suprug pevač Mirče Radulović doneli odluku da se raziđu, nakon 11 godina braka. 

Inače, jednom prilikom je u emisiji Ivan Marinković optužio Anu da vara muža. Ivan Marinković je optužio voditeljku da vara supruga jer ne nosi burmu.

20240823-10-10-05tukla-me-je-kao-vola--ivan-otkrio-sve-o-nasilju-koje-je-preziveo-od-strane-jelen.jpg
Printscreen 

Ona se odmah oglasila nakon emisije i otkrila da joj se Marinković izvinio.

- Sve što imam da kažem na tu temu jeste da mi se izvinio nakon emisije i neću je produbljivati dalje, a generalno bih dodala da mi je žao sto mi koji nismo naplatili privatan život konstantno nailazimo na komentare o istom, samo zato što postavljamo pitanja onima koji su naplatili i pristali na to da im se komentarišu životi i naravno postavljaju pitanja - rekla je Ana Radulović.

Podsetimo, u zajedničkom saopštenju saopštili su da za razvod nije kriva treća osoba. 

ana-radulovic-22072024-0047.jpg
ATAIMAGES 

- S obzirom na to da sm oboje deo javnog života, želimo da vas obavestimo da smo doneli zajedničku odluku da se raziđemo. Zarad interesa našeg sina mi se na ovu temu više nećemo oglašavati, niti je komentarisati i davati izjave. Krivac nije treća osoba, niti porodično nasilje, već je to naša odluka, pa vas molimo iz gore navedenog razloga da ne postoje spekulacije, niti neki naslovi upitnog karaktera. Hvala na uvek divnim saradnjama, kojima se nadamo i na ubuduće i verujemo da ćete poštovati našu odluku, a isto tako i razumeti zašto više nećemo govoriti o ovoj temi - glasilo je saopštenje Ane Radulović.

Kurir Ana Radulović: Dobila sam izvinjenje od Ivana Marinkovića, a burmu i dalje ne nosim