Dragomir Despić Desingerica u sredu se potukao na ulici na periferiji Beograda, kad je napao starijeg čoveka D. R., koji je policiji ispričao da ga je treper udario.

A kada je javnost prvi put čula Za Dragomira Despića?

Despić je znatno ranije pokušao da se probije na medijsko nebo i to kao glumac, ako se to može tako nazvati. Pre deset godina on je bio učesnik emisije "Preljubnici", čiji su voditelji bili Goran Stojičević Karamela i Suzana Perović.

whatsapp-image-20231024-at-3.07.09-pm.jpg
Printskrin / You Tube 

U svakoj epizodi oni su ko bajagi bili detektivi koji su lovili preljubnike, tako što bi im se neko javio i požalio da sumnja u vernost svog partnera, pa onda Suzana i Karamela "rešavaju slučaj". Po lošem scenariju, oni brzo saznaju gde se nalaze preljubnici, upadaju u smeštaj i hvataju ih na delu, sve to snimajući kamerama. Ljudi širom regiona verovali su da se ove priče autentične, a zapravo su svi učesnici bili statisti.

whatsapp-image-20231024-at-3.07.08-pm-1.jpg
Printskrin / You Tube 

Jedan od njih bio je i Desingerica, kojeg je navodno 2013. godine devojka prijavila za neverstvo, što se pokazalo kao "tačno". Na snimku koji kruži mrežama možemo da vidimo da je reper tada izgledao slično kao i danas, samo je imao manje kilograma.

 Bonus video:

Instagram/ @dragomirdespic_design Desingerica maže publiku sladoledom