Pevačica Tanja Savić nakon takmičenja u "Zvezdama Granda" stekla je veliku popularnost, a danas je jedna od najvećih muzičkh zvezda na Balkanu. Iako ju je javnost upoznala tek kroz muzičko takmičenje, sada je pevačica objavila snimak iz detinjstva i pokazala da je muzika oduvek bila njen život.

Tanja je objavila snimak kada je prvi put uzela mikrofon na svadbi kod brata.

- Imala sam samo devet godina kada sam uzela mikrofon u ruke kod brata na svadbi, i od tog trenutka pa nadalje se nismo razdvajali. Muzika je postala i ostaće zauvek moj život, donela mi je mnogo sreće, omogućila da osetim ljubav publike na svim kontinentima, a vrhunac mog života sa muzikom biće 23.11. U Areni, gde ćemo zajedno pevati sve one pesme koje su obeležile naša druženja tokom poslednje dve decenije- napisala je Tanja.

Ona je tokom prve sezone ovog takmičenja zauzela visoko treće mesto, ali je ostvarila najveću karijeru. Brojni hitovi i četiri studijska albuma stvrstali su Tanju u sam vrh muzičke scene. Pesma "Tako mlada" vinula ju je u nebesa, a ubrzo je postala miljenica publike.

111598-240730.01-49-38-09.still006.jpg
Kurir Televizija 

Tanja je u zenitu popularnosti odlučila da prekine muzičku karijeru i preseli se u Australiju gde se i venčala za Dušana Jovančevića 2011. godine. Oni su dobili dva sina Maksima i Đorđa, a 2020. pevačica je prošla kroz pravu porodičnu dramu, te je usledio razvod. Danas uživa u ljubavi sa pilotom.

kurir.rs/blic

 Bonus video: 

Privatna arhiva Tanja Savić peva olimpijcima