Ruška Jakić za Kurir u podkastu "Nije sve tako crno" govorila je o svim pobedama, padovima i borbama koje su joj obeležile život.

20240102-18-01-30media-player.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Sav svoj uspeh postigla je mukotrpnim radom, a put od sekretarice do televizijske zvezde bio je dugačak i težak. U jednom trenutku doživela je oštar pad i zarađivala na potpuno drugačiji način koji su mnogi gledali kao poniženje.

20240102-18-02-31media-player.jpg
Kurir 
foto: Kurir

- Bile su sankcije i putovala sam autobusom. Romi su me obožavali koji su me vodili i pokazali gde šta kupuju i tada sam se zapitala zašto to ja ne bih radila i na kraju sam otvorila štand na sajmu. Neprijatelji su mi učinili fantastičnu uslugu, svi su rekli: "Čuvena Ruška je propala, sada prodaje stvari na sajmu", a dolazili su da me vide... - rekla je Ruška i dodala:

20240102-16-41-49nstcruska-jakic.mp4.crdownload.jpg
Kurir 
foto: Kurir

- U životu čovek mora da ima džoker kartu. Ana je bila u Italiji bez oca i majke, jedno vreme sam radila na Jesenjinu i Košavi, a onda sam se vratila na televiziji, Bog je imao zadnju reč. Ne postoji ništa što ne može da se ispravi, nije sve tako crno, samo treba imati hrabrosti.

Bonus video:

Kurir TV "NA TIKTOKU SAM GLAVNA, A SVI MISLE DA SAM ODLEPILA" Ruška Jakić kod Gajića o tajnom uhodi: Znači, on me PRATI 24 SATA! (VIDEO)