Luna Đogani i Marko Miljković danas su veoma ponosni, budući da je njihova mlađa ćerka, Lana, napunila godinu dana.

IMG-20240930-WA0081.jpg
Petar Aleksić 

- Pre tačno godinu dana, na ovaj dan 04.10.2024 godine, donela sam na svet još jedan blagoslov… Moju Lanu! Moje milo čedo, moje lane i sreću! Iako sam mislila da će i drugo dete da liči na tatu, kad si se rodila i kad smo te ugledali, iznenadila sam se da ipak ličiš malo na mamu! A onda, kada sam videla tvoje oke, koje su sad iste kao mamine, pomislila sam: “Želje se ostvaruju ako ih zaista mnogo želiš”. Kao što sam ja želela da ti, Lano moja, imaš mamine nestvarne oči! Volim te beskrajno, neka te Bog čuva, budi mi dobro zauvek! Srećan ti 1. rođendan - napisala je Đoganijeva u opisu emotivnog videa koji je podelila na svom Instagram nalogu.

 Luna Đogani nikad emotivnija: Lano moja, želje se ostvaruju!
Printscreen/Instagram 

"Tvoja radost je naša snaga"
Ponosni deka Gagi Đogani nije krio sreću zbog unukinog rođendana, pa se oglasio dirljivim rečima.

- Srećan prvi rođendan. Tvoj osmeh je naše najveće blago, a tvoja radost je naša snaga. Neka ova godina samo bude početak tvoje srećne bajke. Voli deda - napisao je Đogani.

WhatsApp Image 2024-09-30 at 18.06.16_bb5a7227.jpg
Petar Aleksić 

Podsetimo, Marko Miljković i Luna Đogani su pre par dana u u jednom prestoničkom lokalu organizovali proslavu rođendana ćerkici Lani, kao i Marku, ali i obeležavaju tri godine svog Jutjub kanala.

Njih dvoje su blistali od sreće, a u intervjuu za medije, Miljković je otkrio kakav je to poklon dobio od svoje supruge.

- Jedan od poklona koji sam dobio od Lune i hvala joj na tome, je slika na kojoj smo ja, moja otac, moja majka i moje dve ćerke, a prvo što sam je pitam je zašto ona nije na toj slici, falila mi je ona i jako me je dirnula. Nisam plakao, ali su mi zasuzile oči. Do danas nisam imao njenu sliku, hteo sam da je uramim. Mia je ista baka Neda, moja pokojna mama, stalno joj pričamo o njoj - otkrio je Marko.

Kurir,rs/24sedam

 Bonus video

Instagram Luna Đogani pokazala novi imidž