U emisiji Pusti brigu, koju vodi Ljiljana Stanišić, gostovao je legendarni pevač Nedeljko Bilkić, poznat po svojim sevdah pesmama i dugogodišnjoj karijeri. Tokom emisije, prikazan je prilog sa njegovom suprugom, Dušicom Bilkić, koja se sa prisećala njihovih početaka i kako je njihova ljubavna priča krenula na jednom koncertu u Domu sindikata. Dušica se nasmejala sećajući se trenutka kada joj je Nedeljko, kroz šalu, "proricao" budućnost gledajući u šolju kafe.

- Rekao mi je da ću se udati za nekog crnokosog mladića lepog izgleda, a ja sam se oduševila tom šalom i rekla kako bih volela da ga upoznam. Naravno, taj crnokosi mladić je na kraju bio on! - rekla je Dušica kroz osmeh, opisujući kako je njihova veza počela i kako su već više od pet decenija zajedno u braku.

Kurir televizija "PITAO ME JE DA LI MOŽE DA MI POGLEDA U ŠOLJU, A ONDA MI JE PREDVIDEO NEŠTO ŠTO NIKADA NEĆU ZABORAVITI!" Dušica Bilkić prisetila se početka ljubavi sa Nedeljkom

Nakon priloga, voditeljka je zatražila od Nedeljka da ispriča jednu od svojih omiljenih anegdota. Uz prepoznatljiv šarm, Bilkić je otkrio zanimljivu priču iz mladosti.

- Kada sam se spremao da se oženim Dušicom, tetka Radojka ju je upitala: ‘Za koga se udaješ, ćero?’ Kad je čula da je za mene, rekla je: ‘Za onog ludaka? - prisetio se Nedeljko kroz smeh.

PUSTI-BRIGU-S04EP03-1DEO.00_59_08_22.Still002.jpg
Kurir Televizija 

- Ali, verujte mi, ona me najviše volela od svih pevača, zbog moje iskrenosti. Nikada nisam znao da taktiziram, uvek sam govorio ono što mislim, i to je to - dodao je pevač, uz osmeh evocirajući uspomene na vreme kada je njegova iskrenost i prirodnost osvajala srca, ne samo njegove supruge, već i publike širom regiona.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Kurir televizija "SA 15 DANA SAM OSTAO BEZ OCA, MAJKA SAMA SA ŠESTORO DECE" Ispovest Nedeljka Bilkića: Od prvog honorara prejeo sam se sa drugarima