Pevač Mirza Selimović iza sebe ima težak životni periodNaime, on je maja ove godine ostao bez majke, što je samo po sebi ogroman gubitak.

Sada su nažalost, strašne poplave u BiH odnele mnogo ljudskih života i napravile veliku materijalnu štetu pogotovo u varošici Jablanica.

Mirza je apelovao na ljude da pomognu, a uz to se solidarisao sa prijateljima i komšijama, pa je otkazao nastupe u Crnoj Gori.

mirza.selimovic-144739010-469101490924628-8286429134626490244-n-1.jpg
Printscreen/Instagram 

- Otkazujemo nastupe u Podgorici i Igalu, te se u ovim trenucima saosećamo sa našim prijateljima i komšijama.

Zbog strašne nepogode koja je zadesila BiH, obilne padavine i poplave koje su odnele za sada 15 ljudskih života, oglasili su se brojni pevači, koji su otkazali nastupe za večeras.

Naime, Breskvica se oglasila na mrežama gde je saopštila da otkazuje nastup koji je večeras imala u Bosni.

- Dragi moji, zbog tragedije koja se dogodila na teritoriji Bosne i Hercegovine. Večerašnji nastup će biti otkazan. Svim srcem smo uz porodice stradalih - napisala je Breskvica.

Sve ovo je potreslo čitav region, a mnoge poznate ličnosti su se oglasile i pozvale da se pomogne ugroženim i porodicama nastradalih putem humanitarnih akcija.

Jedna od njih je i Katarina Grujić čiji nastup u Jablanici je otkazan te se tim povodom oglasila na društvenim mrežama.

k gg.jpg
Printscreen 

- Dragi moji, zbog prirodne i nezapamćene katastrofe, koja je pogodila Jablanicu, a pre svega zbog velikog broja povređenih, poginulih i nestalih ljudi u tom delu, želim da vas obavestim da ćemo se, umesto sutra, družiti neki drugi put - poručila je Kaća, a potom dodala:

- Izražavam najdublje saučešće svim porodicama koje su izgubile svoje najmilije. Voli vas vaša Katarina Grujić - napisala je na svom Instagram profilu

 Bonus video:

Kurir televizija "NIKADA SE NEĆU ŽENITI!" Mirza Selimović za Kurir TV otkrio zašto izbegava da stane na ludi kamen: OVA STVAR MU NAJVIŠE SMETA