Pevačica Natalija Ibraimov, poznatija kao Natalija Trik FX, po muzičkoj i denserskoj grupi u kojoj je godinama sa suprugom Sanijem, uvek je bila nasmejana i pozitivna, te je javnost oduvek mislila da je njen život savršen i da nikada nije imala većih problema, što je daleko od istine.

Ona i njen suprug decenijama su deo javne scene, a važe za jedan od najskladnijih brakova na estradi. Međutim, za svoju ljubav morali su da se bore protiv svih.

sani-natalija-trik-fx.jpg
Damir Dervišagić 

 Iako ne priča puno o privatnom životu, Natalija je nedavno otkrila detalj o kom je godinama ćutala.

Naime, njen otac nije podržavao njenu vezu sa Sanijem jer je romske nacionalnosti, te dugo nije želeo čak ni da je čuje.

- Moj otac, kad sam se ja udala za njega, sa mnom nije pričao mesec dana. Nije hteo da me čuje ni vidi. Onda me pitao: “Da li je moguće da si se ti, baš moja ćerka, udala za njega?” Ja kažem: “Da, moguće je!” On je rekao: “Kako moja ćerka, što nije komšinica neka!” Ja kažem: “Zato što si me učio da ja gledam ljude da li je neko dobar ili loš, a ne da li je ovaj ili onaj.” Ja nikada nisam delila ljude po tome da li je ove veroispovesti ili one. Čovek je ili dobar ili loš. Ne postoji ništa drugo. A mom tati je bilo samo krivo zašto baš ja, jer je moja rođena tetka živela u tom nekom romskom naselju. Za mene su Romi..ja ne mogu to tebi da objasnim. U meni kao da teče ta krv – rekla je Natalija za "Hype".