Ana Nikolićodlučila je da se ponovo vrati na velika vrata na estradno nebo.

Pop pevačica je polako počela sa pripremama za koncerte u okviru turneje koju priprema sa svojim partnerom i producentom Goranom Ratkovićem Raletom, sa kojim se nedavno pomirila posle burnog raskida.

goran-ratkovic-rale-ana-nikolic.jpg
Damir Dervišagić 

Ana je tako na svom Instagramu podelila video snimak sa muzičke probe iz studija s novim bendom koji će činiti tri člana. Kako se može čuti na snimku, Rale je tokom probe davao instrukcije muzičarima i to za vreme sviranja pesme "Rođendan", jednog od hitova s prve polovine poslednjeg Nikolićkinog albuma, koji joj je on i uradio.

ana nikolic.jpg
Printskrin Instagram 

Iako se dugo protivila nastupima, izgleda da se Ana predomislila i to na opšte oduševljenje svojih fanova, a kako je i sama najavila, kruna svega će biti veliki koncert na Usću, koji planira za sledeću godinu.

- Arenu smo preskočlili, sada neka bude Ušće, neka gori Ušće. Ceca je zakazala, tamo je samo njoj i meni mesto i nikom više. Biće koncert ako ne ubijem Raleta, nisam žena za zaj*banciju. Arena je trebalo pre Tare da bude. Ona se desila, pa sam i dalje na porodiljskom. Mene Ušće jedino inspiriše - rekla je Ana nedavno u emisiji "Premijera - vikend specijal".

ana-nikolic-22122023-0017-copy.jpg
Damir Dervišagić, ATA images 

Kurir.rs

 Bonus video:

Instagram/uros_tarapana Ana Nikolić sa Raletom u provodu