Pevačica Rada Manojlović po prvi put je ispričala da se suočila sa ozbiljnom depresijom pre par godina jer se u jednom trenutku našla  u ozbiljnim finansijskim poteškoćama i preispitivanjima o nastavku karijere, s obzirom da po sopstvenom priznanju nije imala ni 100 evra u svom novčaniku.

-Imala sam ozbiljne psihološke lomove krajem 2021. godine, kada mi se u roku od mesec dana završila posovna saradnja duga 16 godina i emotivna veza duga 6 godina. Bilo je i još milijardu drugih problema, i premišljanja u vezi sa pesmama gde i kao početi u tom trenutku. A ne da si na nuli, svakakvoj – rekla je Rada za Grand.

amig-05092023-0144.jpg
Antonio Ahel/ATAImages 

Pevačica je otkrila i da se u tom periodu jako loše osećala, i da joj je nedostajalo motiva za nastavak života.

-Ne mogu da kažem da nisam imala volju za životom, ali sam upadala u neko stanje gde sam jako htela da prespavam ceo dan. Samo da nisam budna. I takva sam bila dva meseca, ali sam imala sestru koja mi je rekla: „Znaš šta, Radmila, ti ne možeš više da spavaš“. Jer znate kakav je to život da ti legneš u podne i probudiš se uveče u devet. Nisam ni za emisije, ni za nastupe. Na sve sam išla sa nekom mukom i teskobom, uplašena od ljudi. Stanje je bilo katastrofalno, svi me pitaju kad će nove pesme a ja nemam 100 evra u džepu - ispričala je Rada.

sequence-02.00-03-42-19.still004.jpg
Kurir Televizija 

Ona je dodala da smatra da je sama kriva za stanje u kojem se našla.

-Ali nije mi niko drugi kriv, ja sam verovala ljudima previše - dodala je pevačica u razgovoru za Grand.

 Bonus video:

Kurir televizija "SEVERINA JE MISLILA DA ĆE ME POVREDITI, ALI SE GRDNO PREVARILA!" Jelena Karleuša udarila na pevačicu: Sada tačno znamo kakva je žena