Boško Jakovljević nije delovao baš raspoloženo kada ga je naš paparaco uslikao tokom šetnje u centru grada.

Bivši maneken, modni dizajner i voditelj sve vreme se s nekim dopisivao na telefonu, a sudeći po izrazu njegovog lica, rekli bismo da mu poruke koje je dobio baš i nisu prijale. Iako je napolju bilo prohladno vreme, Boško se odlučio za crni šorts i košulju, koje je upario sa belom majicom i patikama, dok je pogled sakrio sunčanim naočarima u tamnoj boji. Nakon što je završio dopisivanje, "večiti dečak srpske televizije", kako su ga neki nazvali, užurbanim korakom se uputio ka Svetogorskoj ulici.

IMG_5773.jpeg
Kurir 

Inače, Boško je karijeru na televiziji započeo 1996. godine i gotovo u trenu je postao jedan od najpopularnijih autora i voditelja na našem medijskom nebu.

unnamed.jpg
Kurir 

- Sada uživam sa ovim iskustvom i ovim godinama, sa ovakvim načinom obraćanja ljudima. Ne bih se nikada vratio u vreme kada sam bio najpopularniji, jer mi to nije prijalo. Tada sam se mnogo bolje osećao u modnom svetu i hteo sam da putujem i da se provodim, pa mi toliki fokus zbog rada na televiziji nije prijao. Kada mi nešto postane samo posao, onda pobegnem u taj drugi "bekspejs" ili B-plan. Mimo posla ispunjavam život onim što mi je sada u skladu sa godinama i ne mislim pritom samo na broj godina nego i na iskustvo i na meru koja mi je potrebna da mi bude zanimljivo u životu. Odem na koncert, u pozorište, slušam muziku, družim se sa ljudima - rekao je jednom prilikom za medije Jakovljević.

IMG_5776.jpeg
Kurir 

Kurir.rs

 Bonus video:

Kurir TV SCENIRANJE 11.06.2023. MIJATOVIC KODIC SOFRONIJEVIC