Glumac i voditelj Milan Kalinić i njegova uskoro bivša supruga Sandra Kalinić stavili su tačku na 18 godina dug brak. Samo dan nakon što je ova informacija dospela u medije, glumac se pojavio na jednom događaju u prestonici.

Kalinić je i ranije bio gost javnih dešavanja, gde je uvek bio u prisustvu sa lepšom polovinom, međutim, tog dana na premijeri jedne predstave se pojavio sam. Milan se navodno iselio iz porodičnog doma na Voždovcu u kojem je živeo sa suprugom i dvoje dece. Kalinić je protekle decenije isticao koliko je zaljubljen u Sandru.

Prošle godine u aprilu u emisiji na Kurir televiziji, Kalinić je pričao sledeće o supruzi:

Kurir televizija Kalinić još prošle godine predvideo krah braka sa Sandrom?

- Zaista sam ponosan što sam u braku skoro 20 godina, ali u pravom braku. Nikada ne znamo šta nosi dan, a šta noć, možda se za godinu, dve dana desi nešto nepredviđeno, ali to ne znači da ne stojim iza ovoga šta sada pričam. Šta god da se desi, mislim na nešto loše, desiće se civilizovano.

Kalinić kao da je još tada predvideo da će do kraha njegova i Sandrine ljubavi doći. Da je situacija civilizovana, za sada jeste, a vreme će pokazati da li će tako i ostati.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

 BONUS VIDEO:

Kurir televizija ZAŠTO JE MILAN KALINIĆ MORAO DA ZAPROSI KOLEGINICU? Njen otac mu postavio ultimatum! O čemu se radi saznajte u "PUSTI BRIGU" U 13h