Reper P Didi (Šon Kombs) uhapšen je prošlog meseca u Njujorku zbog optužbi za reketiranje, trgovinu ljudima i prostituciju. Dva puta je tražio da se brani sa slobode i nudio kauciju od 50 miliona dolara, i oba puta je odbijen, a za to vreme tužbe protiv njega samo pristižu.

I dok ceo svet prati dramu koja će zauvek promeniti poglede na Holivud i industriju poznatih i uspešnih ljudi, na našim društvenim mrežama isplivao je snimak koji smo svi zaboravili.

"Nisam otišla ni na P Didijevu žurku, ja to uopšte ne volim, stresira me i kad ne osetim da mi neko ne prija, pa makar to bio i on, ja onda to i ne radim, nekada će se to ispričati, ali moj drug me je tada pozvao na žurku sa Majom Latinović koja je sada milionerka i umro je od smeha kad sam mu rekla da ušivam nadogradnju plesačicama i da ne mogu jer sam umorna." 

Ksenija je tada otkrila ove detalje vezane za pomenutog producenta koji je u kratkom roku postao najomraženija osoba na javnoj sceni, a do opširnijih detalja nikada nije došlo, te ukoliko je postajala, Ksenija je tu tajnu odnela sa sobom u grob.

 Bonus video:

Kurir televizija Ko je izvukao deblji kraj zbog razvoda, JK ili Duško Tošić?