Baka Prase održao je lajv sa Jelenom Karleušom, za koji mnogi već komentarišu da je najšokantniji performans uživo u istoriji domaćeg šou-biznisa.

Pop zvezda je bila i više nego opuštena, a tokom jedne igrice sa jutjuberom, prokomentarisala je i šta misli o muškarcima koji plaču tokom s*ksualnog odnosa I da li je imala takve situacije u životu.

IMG_7201.jpg
Printskrin Instagram 

- Dešavalo se. Da opišem? Pa da ne može da veruje šta mu se dešava... Da, čak se to jednom desilo, da od plakanja nije mogao.... (smeh). Ali isto tako, kontra - kad hoćeš da oteraš frajera od sebe, ovo je savet za sve devojke... Treba da se zagledate duboku u njegove oči za vreme ili odmah posle s*ksa i da vam počne da se trese brada i donja usna i da se rasplačete - ispričala je JK.

Baka nije krio oduševljenje Jeleninim odgovorima.

- Ja ne verujem šta slušam. Oduševljen sam, majke mi. Meni je ovo životni doživljaj. Kraljica - istakao je jutjuber.

Onda je usledilo Karleušino šok priznanje da su se i njoj dešavale te situacije tokom odnosa i to u njenoj kući.

IMG_7199.jpg
Printskin Youtube 

- Radila sam te stvari. Plakala sam posle s*ksa da bi nestao odmah, zato što su uglavnom bili kod mene u kući... I onda, pali! - zaključila je JK. 

Podsetimo, Jelena je na samom početku lajva izjavila da je Bogdan imao intimni odnos sa starijom pevačicom sa naše javne scene.

- Pevačice pričaju da ti nemaš problem sa potencijom. Starija pevačica mi je rekla. Bile smo na sahrani, rekla mi je da ste imali nešto i da je to bilo dobro iskustvo i da si obdaren - otkrila je Karleuša.

Nakon Bakine molbe da ne govori javno, ona je to ipak učinila.

- Lepa Lukić - saopštila je Jelena u lajvu.

- Volim starije - zaključio je Baka uz osmeh.

unnamed.jpg
Printskrin Instagram 

Kurir.rs

 Bonus video:

Kurir televizija "SEVERINA JE MISLILA DA ĆE ME POVREDITI, ALI SE GRDNO PREVARILA!" Jelena Karleuša udarila na pevačicu: Sada tačno znamo kakva je žena