Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, i pop diva Jelena Karleuša družili su se na njegovom lavju koji je održan sinoć, 6. oktobra, a sav novac koji su prikupili - donirali su u humaniterne svrhe. Na početku lajva Karleuša je otkrila da će biti biti humanitarnog karaktera, a Baka Prase je rekao da će sve donacije biti uplaćene žrtvama poplava u Bosni i Hercegovini.

Mnogi su donirali svoj novac tokom trajanja lajva, a Bogdan i Karleuša su za svega 2 sata i 24 minuta uspeli da sakupe - 14.540 evra.

Sve to objavio je Baka Prase dan nakon lajva. Prikupljena je suma od oko 15.000 evra, a Saška i Đorđe su najviše učestvovali u tome sa 3.000 evra, dok je Nući donirao 1.200 evra. 

jk.jpg
Printsceen 

Sav ovaj prihod će Jelena i Bogdan donirati žrtvama poplava u BiH, porodicama kojima su uništene kuće i koje su ostale bez najmilijih.

- Želim da se zahvalim svima koji su učestvovali u prikupljanju humanuitarne pomoći za žrtve poplava u BiH, a pogotovu Karleuši i ljudima koji su odvojili ovolike količine - napisao je:

Baka Prase
Printsceen 

- Sakupili smo skoro 15.000 evra, a ja ću donirati još 10.000 evra - napisao je.

kurir.rs/telegraf

 Bonus video: 

Kurir televizija "SEVERINA JE MISLILA DA ĆE ME POVREDITI, ALI SE GRDNO PREVARILA!" Jelena Karleuša udarila na pevačicu: Sada tačno znamo kakva je žena