Muzička zvezda Jelena Karleuša oglasila se povodom gostovanja na Jutjub lajv strimu Bogdana Ilića - Bake Praseta. Karleuša i Baka su tema broj jedan na Balkanu od sinoć. Ceo šou bio je humanitarnog karaktera, pa je prikupljeni novac otišao onima kojima je najpotrebniji u Bosni i Hercegovini. 

Ovim povodom oglasila se i Karleuša na svom Instagram nalogu:

baka jk.jpg
Printscreen instagram 

- Balkan se sinoć ujedinio i pokazao da smo zajedno najjači! Hvala na donacijama i pomoći za ljude unesrećene u poplavama u BiH. N Hvala Baki Prasetu što je pokazao da je plemenitog sica i sto svoju popularnost koristi da pomogne drugima. Time je dao divan primer kako neko koga miadi vole treba da razmisija. Hvala za ogromnu novčanu svotu koju je uplatio za BiH, pisala je Jelena i nastavila: 

"Hvala mnogim javnim ličnostima poput Nućija i Vojaža koji su takođe donirali novac! Hvala našim gledaocima koji su pokazali VELIKO SRCE i zajedno skupili pomoć! Sinoć sam bila do suza dirnuta svima vama!".

IMG_7201.jpg
Printskrin Instagram 

- Takođe, ostala sam bez teksta zbog stvarno veoma skupih pokiona koje sam dobila (da, "Rolex" je pravi, provereno i šokantno) lako sam pokušala da odem bez svih tih poklona, Bogdan me je pratio do kola i bukvalno me prisilio da uzmem - napisala je Jelena i dodala:

"Smatram da su pokloni preskupi i da je moju naklonost svakako dobio svojim plemenitim gestom za ljude u nevolji, te da ne ide da uzimam skupe poklone od ljudi koje jedva poznajem, ali "NE" nije postojalo kao opcija. Ostaje da se istom merom revanširam i to ću uciniti sa zadovoljstom! I naravno, hvala za #1 u trendingu".