Retko koji mladi izvođač je dobio toliku podršku od iskusnijih kolega, kakvu je nedavno doživela mlada pevačica Simona, koja je vrlo netipična pojava na našoj estradi.

Naime, ova devojka je završila muzičku akademiju i živi u Nemačkoj, gde radi sa decom koja kroz muziku uče da govore. Simona je rešila da se izdvoji i kao interpretator, pa je snimila pesmu "Lavina", koja je privukla veliku pažnju na društvenim mrežama, te su je podelile i mnoge naše folk zvezde.

IMG_6975.jpeg
Đorđe Jezdimirović 

U pitanju je numera sa etno prizvukom čiji je kompozitor Dragiša Baša, a da bi aranžman bio što bolji, naš proslavljeni muzičar Aleksandar Sofronijević angažovao je renomirane muzičare iz Turske, što je dalo odličan rezultat.

IMG_6974.jpeg
Đorđe Jezdimirović 

- Pesma "Lavina'" za mene predstavlja početak novog poglavlja u mom životu, kao i veliku prekretnicu u karijeri. Došla sam u tim velikih profesionalaca Aleksandra Sofronijevića i Dragiše Baše, tako da nisam brinula o kvalitetu. Snimanje pesme u studiju i snimanje spota za mene su bili bajka. Kao krunu svega doživela sam da moja pesma posle samo nekoliko dana na Instagramu ima preko 300.000 pregleda i da su je podelile mnoge kolege sa estrade: Ana Bekuta, Slađa Alegro, Adil, Indira Radić, Seka Aleksić, Andreana Čekić, Tanja Savić, Rada Manojlović, Jana … Verujem da su prepoznali taj melos koji ulazi u sve pore našeg bića i da su osetili moju iskrenu emociju. Sve ih ovim putem pozdravljam, volim vas i hvala od srca - izjavila je Simona, koja je produkciju poverila Sofronijevićevoj kući "AS STUDIOTON".

IMG_6976.jpeg
Đorđe Jezdimirović 

I spot za pesmu "Lavina" pobrao je mnogo pozitivnih komentara, a možete ga pogledati u nastavku.

Kurir.rs

 Bonus video:

Kurir televizija Aleksandar Sofronijević