Nekada jedna od najvećih pop zvezda bivše Jugoslavije, Dragana Šarić, Bebi Dol, danas Dana Todorović, živi život kako malo ko očekuje od takve umetnice. Nakon duge medijske pauze, ona se nedavno pojavila na jednom gradskom dešavanju. To je učinila kako bi podržala jedan od projekata Željka Mitrovića.

Mediji su prošle godine pokušali da otkriju adresu pevačice na Vračaru, međutim to im nije pošlo odmah za rukom. Komšije tvrde da Bebi Dol posle nekoliko selidbi, živi u stanu koji se nalazi u podrumu, ali i da u dom ulazi kroz garažu.

bebi-dol-02.jpg
Kurir 

- Nismo je dugo videli. Čini mi se da je poslednji put ovuda šetala pre dva meseca. Poslednje što znam je da živi u podrumu, a da ulazi kroz garažu - priča komšinica koja živi dve zgrade od Bebi Dol, dok komšija koji je šetao kuče tvrdio

- Nekoliko puta sam je video dok je šetala sa momkom. Svađali su se. Nije bilo prijatno da tako nešto čujete dok ih gledate. Orila se ulica od njih dvoje. Nažalost, vidno je smršala. Potpuno druga Bebi Dol od onakve kakvu je pamtimo, doslovno je neprepoznatljiva - ispričao je komšija za Blic.

Na njenom prozoru, prenose mediji, stajale su tada rešetke i spuštene roletne.

Bebi Dol
Prinstcreen/Red TV 

Mediji su pre nekoliko meseci pisali su kako je majka Dragane Šarić, tačnije Dane Todorović, svima poznatije kao Bebi Dol, Magdalena Megi Šarić preminula posle kratke bolesti u 90. godini.

Bebi Dol
Prinstcreen/Red TV 

Poslednji put u javnosti viđena je na jednoj od proslava Željka Mitrovića, gde je mnoge šokirala svojim izgledom, jer to nije Bebi na koju je publika navikla, iako i dalje pleni energijom i harizmom.

 Bonus video:

Kurir televizija Bebi Dol stigla mami na sahranu