Muzička zvezda Saša Matić, omiljen širom regiona, ponovo je pokazao da njegova veličina ne leži samo u njegovom muzičkom talentu, već i u njegovom ogromnom srcu. Pevač je u ovim teškim trenucima donirao značajnu novčanu pomoć najugroženijim porodicama u području Jablanice, koje se bore sa posledicama prirodnih nepogoda.

Iako je njegova muzika ta koja donosi radost milionima, Saša nije mogao ostati ravnodušan pred patnjama svog naroda. Naime, uprkos tome što je poreklom iz Bosne, ovaj veliki umetnik i humanitarac saoseća sa svim ljudima koji prolaze kroz teške trenutke, bez obzira na nacionalne ili geografske granice.

10.jpg
Promo 

Saosećajući sa svojim zemljacima, Saša je otišao korak dalje – otkazao je koncert koji je bio zakazan u Banjoj Luci, želeći da time pruži podršku i pošalje poruku solidarnosti i zajedništva. Umesto da nastupi, on je svoju pažnju i resurse usmerio ka onima kojima je pomoć u ovom trenutku najpotrebnija.

Ovo nije prvi put da Saša Matić deluje humanitarno. Poznat po tome što uvek pomaže onima kojima je najteže, Saša je kroz svoju karijeru učestvovao u brojnim akcijama, donacijama i koncertima sa humanitarnim ciljem. Njegov primer pokazuje da je umetnost ne samo u muzici, već i u saosećanju i pomaganju ljudima u nevolji.

Screenshot_4.jpg
Kurir Televizija 

Njegova nesebičnost i spremnost da uvek bude uz svoj narod, posebno u trenucima krize, čine ga ne samo velikim umetnikom, već i pravim ljudskim herojem. Narod Bosne, kao i šire regije, s razlogom ga voli i poštuje – ne samo zbog pesama koje su postale deo naših života, već i zbog njegovih humanih dela koja nikada ne prolaze nezapaženo.

Kurir/Blic/Preneo: I.L.

 Bonus video:

Kurir teleivizija SAŠA MATIĆ ZAPOČEO KARIJERU NA PIJACI? Pevač otkriva zanimljive detalje o prvim pevačkim koracima! Jedan 8. mart promenio je sve