Saška i Đorđe Đoković, donirali su novac tokom lajva Bake Praseta i Jelene Karleuše za pomoć ugroženima u poplavama u Bosni i Hercegovini. Baka Prase i Jelena Karleuša na platformi Jutjub pre dvadesetak sati pravili su šou dva sata koji je do sada pogledalo nekoliko miliona ljudi. 

Javnost je bila iznenađena kad je saznala za gest para Đoković, a Baka je otkrio da su Đokovići donirali najviše novca, čak 3.000 evra.

Saška Đoković (2).jpg
Instagram 

Saška je objavu o donaciji podelila i na svom Instagram profilu, a potom se oglasila o strašnoj situaciji koja je zadesila ljude u BiH.

- Dragi moji, ovih dana svedoci smo teških trenutaka za mnoge ljude pogođene poplavama u BiH. Pozivam vas sve da se udružimo i pružimo podršku onima kojima je sada najpotrebnija - napisala je Saška i dodala...

Saška Đoković (1).jpg
Instagram 

- Moj muž i ja se uvek odazivamo kad je pomoć potrebna, kako privatno, tako i kroz naše poslovne aktivnosti. Naša odgovornost je da učinimo sve što možemo da doprinesemo zajednici i podržimo ljude u nevolji. Ujedinimo se i pomozimo da ove teške trenutke prebrodimo zajedno - poručila je Đokovićka.

 Bonus video:

Kurir televizija KARLEUŠA JAVNO POZVALA CECU NA DUEL: Volela bih da se nađemo oči u oči pred kamerama! Ne bi mogla da mi parira, pala bi u moju senku