Dragan Kojić Keba koji danas, 7. oktobra, proslavlja rođendan, prisetivši se svojevremeno svojih početaka otkrio je kako je „preko bare" i na sopstveno iznenađenje uspeo da zaradi toliko novca da je po povratku u rodnu Loznicu uspeo da podigne kuću.

veselo-vece-24082024-0482.jpg
Antonio Ahel/ATAImages 


– Dobio sam poziv da pevam u kafani u Torontu. Ja tad prvi put u avionu, dotad nisam išao dalje od Loznice. Ja uzimam novine, kad u njima članak o najvećim avionskim nesrećama u istoriji, a na razglasu u avonu narodne pesme i Nadina (Topčagić) „Treba mi rame tvoje”. Tu sam se rasplakao. Kad sam stigao u Toronto i zapevao, godinu dana me nisu pustili iz Kanade; kuću u Loznici sam napravio od tih para, a otišao sam bez dinara u džepu. Nikad nisam umeo da čuvam pare... – pričao je on u jednoj emisiji, pa je dodao kako je na istom putu upoznao i, tada, budućeg kuma.

U pitanju je harmonikaš Mirko Kodić, koji je venčao Olju i njega.

img20240812wa0206.jpg
Nemanja Nikolić 


– Tamo sam upoznao i budućeg kuma Mirka Kodića, koji je tamo bio na turneji sa Šabanom Šaulićem - kazao je Keba, koji se tokom istog televizijskog pojavljivanja prisetio i nekih svojih najupečatljivijih pehova.

Kurir/24sedam/Preneo: I.L.

 Bonus video:

kurir televizija DRAGAN KOJIĆ KEBA OTKRIO SVOJU ŽIVOTNU FILOZOFIJU ZA KURIR: Jedna osobina je NAJVAŽNIJA u životu, nebitno da li imaš ili nemaš!