Jelena Karleuša bila je u nedelju uveče specijalna gošća u lajvu Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, za koji mnogi već komentarišu da je najšokantniji performans uživo u istoriji domaćeg šou-biznisa. Njih su uživo pratile 183.000 gledalaca, dok je za manje od tri sata snimak na Jutjubu imao 1.070.000 pregleda.

unnamed.jpg
Printskrin Instagram 

Ovaj lajv bio je i humanitarnog karaktera, pa su njih dvoje sav novac koji su prikupili tokom prenosa uživo donirali na račun žrtava velikih poplava u Bosni i Hercegovini, kao i njihovim porodicama kojima su uništene kuće ili su ostali bez najmilijih. Oni su za svega dva sata i 24 minuta uspeli da sakupe 14.540 evra, a jutjuber je još dodatno uplatio 10.000 evra. Od poznatih akciji su se priključili i Saška i Đorđe Đoković, koji su odvojili 3.000 evra, dok je Mihajlo Veruović Vojaž uplatio 1.000 evra, a Igor Panić Nući 1.200. Ukupno je sakupljeno 14.540 evra, kako je napisao Baka Prase na Instagramu.

Pop zvezda je bila i više nego opuštena. Bogdan je sve vreme pio rakiju, uz koju je uzeo i sredstvo za potenciju, a kako je noć odmicala, on je bio sve slobodniji. Spremio je i skupocene poklone za Jelenu, što je nju i više nego iznenadilo. Dobila je crvenu ružu iz koje su ispale tange, zatim najnoviji model telefona, ali i "roleks" čija je vrednost 100.000 evra.

IMG_7201.jpg
Printskrin Instagram 

Ovim povodom oglasila se i Karleuša na svom Instagram nalogu:

- Balkan se sinoć ujedinio i pokazao da smo zajedno najjači! Hvala na donacijama i pomoći za ljude unesrećene u poplavama u BiH. Hvala Baki Prasetu što je pokazao da je plemenitog srca i što svoju popularnost koristi da pomogne drugima. Time je dao divan primer kako neko koga mladi vole treba da razmišlja. Hvala za ogromnu novčanu svotu koju je uplatio za BiH - pisala je Jelena i nastavila:

- Hvala mnogim javnim ličnostima poput Nućija i Vojaža koji su takođe donirali novac! Hvala našim gledaocima koji su pokazali veliko srce i zajedno skupili pomoć! Sinoć sam bila do suza dirnuta svima vama. Takođe, ostala sam bez teksta zbog stvarno veoma skupih pokiona koje sam dobila (da, "roleks" je pravi, provereno i šokantno) lako sam pokušala da odem bez svih tih poklona, Bogdan me je pratio do kola i bukvalno me prisilio da uzmem - napisala je Jelena i dodala:

IMG_7233.jpg
Printskrin Instagram 

- Smatram da su pokloni preskupi i da je moju naklonost svakako dobio svojim plemenitim gestom za ljude u nevolji, te da ne ide da uzimam skupe poklone od ljudi koje jedva poznajem, ali "ne" nije postojalo kao opcija. Ostaje da se istom merom revanširam i to ću učiniti sa zadovoljstvom. I naravno, hvala za prvo mesto u trendingu - zaključila je JK.

unnamed.jpg
Kurir 

Kurir.rs

Kurir televizija Jelena Karleuša u Nišu