Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ugostio je sinoć pop divu Jelenu Karleušu u svom stanu.

Njihov lajv pratilo je preko milion ljudi, a u istom se u svakom trenutku nalazilo preko 170 hiljada ljudi.

Tokom emitovanja lajva prikupljena je i velika novčana pomoć za najugroženije u stravičnim poplavama koje su pogodile delove BiH.

bj.jpg
Printscreen 

Ono što je interesantno je i činjenica da je Jelena bila jedna od prvih gostiju u njegovom dupleksu, koji je kupio nakon raskida sa Anjom Blagojević.

Njegov dupleks penthaus obuhvata kuhinju, tri spavaće sobe, veliku dnevnu sobu, garderober i čak četiri kupatila. U dnevnom boravku se nalazi i klavir, koji je Baka svirao posebno za Jelenu.

Novi stan prostire se na 420 kvadratnih metara i smešten je u istom naselju gde je bio i njegov prethodni stan, koji je bio manji, ali i gotovo jednako skup.

printscreen YT Baka je opremio svoj novi prostor u modernom, minimalističkom stilu

Baka je opremio svoj novi prostor u modernom, minimalističkom stilu, prateći najnovije trendove, a stan je ispunjen skupocenom odećom i obućom.

Podsetimo, Baka je, tokom lajva, Karleuši poklonio skupoceni telefon, najnoviji Ajfon 16, sat marke "Roleks", kao i donji veš.ž

Kurir.rs/Alo

 Bonus video:

Kurir televizija "SEVERINA JE MISLILA DA ĆE ME POVREDITI, ALI SE GRDNO PREVARILA!" Jelena Karleuša udarila na pevačicu: Sada tačno znamo kakva je žena