Luna Đogani ne krije koliko uživa da provodi vreme sa porodicom i prijateljima, a ovog puta još jednom je dokazala koliko je veran i dobar prijatelj.

Naime, influenserka je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju kojom je raznežila sve svoje pratioce.

Luna je poznata kao osoba koja voli životinje, a osim toga voli i da ih pokloni najbližim ljudima, što je ovog puta i učinila, a u pitanju je štene rase toj pudla sa kojim se slikala.

Pas je toliko mali da ga je Luni stao u šaku, a ona je objavila fotografije sa mesta sa kog ga je uzela, kao i iz njenog doma na Bežanijskoj kosi, te su mnogi pomislili da ej porodica Miljković bogatija za jednog člana.

Međutim, ona je u opisu objave objasnila da psa nije kupila sebi, već prijateljici koju želi da obraduje iznenađenjem koje će pamtiti celog života:

ami-g-show-20022024-0039.jpg
ATA images 

- Verovatno svi ljudi koji mene prate godinama, znaju da ja uživam da iznenađujem svoje drage ljude! Ovog puta Marko i ja odlučili smo da poklonimo štene Toy pudle našoj drugarici, mojoj iz detinjstva! Ovo je sve bilo tajno iznenađenje za nju i njenu porodicu! Želimo puno da se zahvalimo odgajivačnici što nas je ugostila i već drugi put usrećila naše drage! Mogu da garantujem da su im psi provereno lepi, dobri, sa predivnim karakterima - napisala je ona, a drugarica joj se u komentarima zahvalila:

- Tedi je nestvaran. Malo je reći hvala za ovo prelepo iznenađenje - glasio je komentar, a Luna je još jednom naglasila koliko je voli.

 Bonus video:

Kurir Luna Đogani