Muzičar Dragan Dragaš sarađivao je sa brojnim zvezdama sa domaće scene kao klavijaturista, a pre dve godine postao je i pevač. Četiri godine je nastupao kao pratnja Tei Tairović, a već dugi niz godina nastupa i sa Gogom Sekulić.

Dragan, poznatiji kao Dado Live, otkrio je nepoznate detalje o pevačicama, te otkrio kako je došao na scenu, sklopio saradnju sa njima, ali i kakve se priče o muzičarima šuškaju na estradi.

 - Za Gogu Sekulić imam najlepše reči, ona mi je prijatelj i rekla mi je da ne plaćam škole koje je ona plaćala, dala mi je mnogo saveta. Povremeno i sada sarađujemo, ona bira gde će da peva i radi, to su klubovi u koje staje 1500 – 2000 ljudi. Nama je rođendan 27. februara, slavimo Đurđevdan i imamo još neke slučajnosti - istakao je Dragan.

Dado je u intervjuu ispričao da ga je majka rodila u podrumu.

 - Rodom sam iz Hrvatske, mesto Benkovac, zbog rata smo morali da se raselimo. Rođen sam 1993. godine, majka me je rodila u podrumu, bez struje, bez vode, a okolo granate padaju. Nemaš vodu da pijem, nismo imali hranu. Svaka čast mojim roditeljima na svemu. Ja sam rođen kad je i termin, majka me je rodila u podrumu bolnice, ispao sam kao malo tele, preseci ono, bućni ga u vodu i eto. Jeo sam pasulj sa par meseci, samo su jabuke bile i pasulj.

Kurir/Nova

 Bonus video:

Kurir televizija Goga Sekulić za Kurir o jučerašnjoj nezgodi, povredama, kolegama koje su joj se javile da joj pruže podršku