U zadnje vreme mnogim gledaocima rijalititja "Elita" je zanimljiv odnos Nenada Marinkovića Gastoza i Anđele Đuričić, koji duže vreme flertuju, ali još uvek nisu uplovili u ljubavni odnos.

Gastoz je priznao svoje simpatije prema Anđeli, te joj na sve moguće načine poklanja pažnju, a po svemu sudeći i osvaja njeno srce.

Drugarica Anđele Đuričić razvezala jezik o njenom ljubavnom životu, otkrila šta se dešavalo pre "Eli
Printscreen 

Anđela je u nekoliko navrata priznala da joj prija Gastozovo društvo, a u ranim jutarnjim su i razgovarali o njiovom odnosu, te je Anđela priznala Gastozu da se opušta sa njim.

Tim povodom se oglasila Anđelina drugarica koja nam je otkrila kako gleda na njihov odnos, te naglasila da pre rijaltija dugo nije bila bliska sa muškarcima.

- Iskrena da budem, nikada nisam podržavala njene veze u rijalitiju, ali odnos sa Gastozom mi je prezanimljiv - započela je Anđelina drugarica pa dodala:

Andjela Gastoz.jpg
Petar Aleksić, Nemanja Nikolić / Nenad Kostić 

 - Sa njim je prirodna, ide lagano, mada bih ja volela što pre da uplove u ljubavni odnos jer su preslatki. Nenad je obasipa pažnjom koju dugo nije imala od strane muškaraca, i to je njoj najbitnije. Samo napred, jedva čekam da se desi poljubac.

Kurir/Pink

 Bonus video:

Kurir Snežana Vlajkov nova učesnica Elite