Ljuba Aličić, čovek sa jedinstvenim glasom i nezaboravnim hitovima, nije samo pevač narodne muzike, već i simbol izdržljivosti i ljubavi. Njegova muzička karijera i privatni život isprepletani su melodijama koje su obeležile decenije, a iza svega stoji njegova supruga Željana, koja je njegov oslonac već 37 godina.

0w9a0950.jpg
Damir Dervišagić 

Ljuba Aličić je primer kako se upornost i talenat mogu isplatiti.Njegova muzička karijera traje već decenijama, a njegovi hitovi su postali deo kolektivne memorije. Osim toga, njegov privatni život pokazuje da iza svakog uspešnog muškarca stoji žena koja ga podržava.

Ljuba je prvi album snimio 1980. godine, ali pravi uspeh doživljava sa pesmama "Svirajte mi za Željanu" i "Ti ne ličiš ni na jednu". Njegovi hitovi iz osamdesetih i dalje su popularni, a album iz 2003. godine smatra se jednim od najznačajnijih u njegovoj karijeri.

Željana je Ljubina supruga i inspiracija za neke od njegovih najvećih hitova. Iako ne voli javnost, priznaje da su se navikli jedno na drugo i da je Ljuba dobar muž i otac. Ljuba ističe da je njihov brak dug i srećan zahvaljujući Željani.

ljuba-3.jpg
Pritnscreen/Premijera 

Ljuba je počeo da peva već sa 12 godina, napustio je školu u petom razredu, a sreća i izuzetan vokal doveli su ga do vrha narodne muzike. Njegova popularnost rasla je nastupima na festivalima i brojnim hitovima koji su osvojili publiku.

Ljuba ima dva sina i iza sebe jedan brak pre nego što je upoznao Željanu. Njegov privatni život je stabilan i srećan, a on ističe da je porodica njegov najveći oslonac.

- Moja supruga i ja živimo 37 godina u braku. Imam dva sina, jedan iz prvog braka, a mi se lepo slažemo, dugo smo godina zajedno. Kuća je na ženi, barem je to tako meni. Ja sam nju iz škole uzeo - ispričao je Ljuba.

Pritnscreen/Premijera Dom folkera sav u zlatu

Inače, iako je odrastao u skromnim okolnostima, Ljuba danas ima kuću koja je sva u zlatnom nameštaju, a na veseljima dobila bakšiš koji iznosi na desetine hiljada evra.

Kurir.rs/Blic

 Bonus video:

kurir televizija LJUBA ALIČIĆ OTKRIO KOLIKI JE NAJVEĆI BAKŠIŠ KOJI JE IKAD DOBIO! Letele novčanice od 500 evra, pa se nakupila BASNOSLOVNA CIFRA!