Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić decenijama su u skladnom braku. Oboje izgledaju odlično, a malo ko zna da je Ivan stariji od Jelene. 

Naime, fanovi ovo dvoje izuzetnih umetnika dugo su bili ubeđeni da su Ivan i Jelena rođeni iste godine, no istina je malo drugačija. 

bosiljcic-1-foto-ojan-petrovic--mts-dvorana-promo.jpg
BOJAN PETROVIĆ/ MTS DVORANA PROMO 

Zahvaljujući sajtovima koji se bave biografijama javnih ličnosti saznalo se, međutim, da razlika u godinama Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića postoji i da nije mala.

Po mišljenju stručnjaka orijentisanih ka muško-ženskim odnosima razlika u datumu rođenja poznatih supružnika zapravo je idealna mera, prenose mediji.

U literaturi se mogu videti zabeležena istraživanja koja svedoče da muškarci sporije sazrevaju, te da im emotivno i mentalno najbolje leži mlađa partnerka, naravno ne mnogo mlađa, već četiri do pet godina, prenosi Story.rs.

screenshot-910.jpg
Printscreen Instagram 

Jelena Tomašević rođena je 1. novembra 1983. godine, dok je Ivan rođen 15. januara 1979. Dakle, Bosiljčić je 4 godini stariji od Jelene. 

Podudaranja po ostalim aspektima jednako su važna. Najpre je presudila ljubav prema muzici i glumi, tačnije umetnosti, ljubav prema roditeljstvu, a potom i poštovanje sličnih tradicionalnih vrednosti, što ovaj par čini primerom za uspešan brak. 

 Bonus video: 

Kurir Jelena Tomašević na koncertu Bočelija u Abu Dabiju