Baka Prase održao je lajv sa Jelenom Karleušom, za koji mnogi već komentarišu da je najšokantniji performans uživo u istoriji domaćeg šou-biznisa.

IMG-20241008-WA0109.jpg
Printscreen 

Pop zvezda je bila i više nego opuštena, a pored zanimljivih tema, svi su komentarisali i Jelenin stajling. Ona je za ovu priliku obukla top-rolku od 795 dolara i mini suknju u neon zelenoj boji od 925 dolara, kao i crne čizme od 1.850 evra. U pitanju je total look njenog omiljenog brenda "balensijaga" za jesen 2024. godine.

IMG-20241008-WA0111.jpg
Printscreen 

Dakle, da se Jelena itekako spremala za ovaj lajv vidi se i po odabiru njenog autfita za koji je iskreširala više od 3.500 evra.

Podsetimo, Jelena je za Kurir nekoliko nedelja pre lajva istakla da će imati "nekakav autfit", iako je Baka rekao da bi voleo da on bude što "slobodniji".

- Nekakav autfit ću valjda imati. Ja bih volela da on bude što slobodniji, a i ja sam slobodna žena - rekla nam je tada JK.

Podsetimo, ovaj lajv bio je i humanitarnog karaktera, pa su njih dvoje sav novac koji su prikupili tokom prenosa uživo donirali na račun žrtava velikih poplava u Bosni i Hercegovini, kao i njihovim porodicama kojima su uništene kuće ili su ostali bez najmilijih.

IMG-20241008-WA0108.jpg
Printscreen 

Kurir.rs

 Bonus video:

Kurir televizija KARLEUŠA JAVNO POZVALA CECU NA DUEL: Volela bih da se nađemo oči u oči pred kamerama! Ne bi mogla da mi parira, pala bi u moju senku