Nenad Marinković Gastoz već duže vreme pokušava da uđe u ljubavni odnos sa cimerkom, te je sada pokušao sve da objasni Anđeli Đuričić, ali ona nije bila preterano raspoložena da sluša o tome.

Anđela i Gastoz su se osamili u dvorištu, koji joj je tom prilikom rekao da jedva čeka da je poljubi.

Screenshot 2024-10-08 190604.png
Printscreen 

 Pored toga, Anđela je dodala svom udvaraču kako joj se ne sviđa što je stalno išao po afterima, a on je pokušao da joj objasni da ima potpuno iskrivljenu sliku po pitanju toga.

- Samo čekam taj poljubac da vidim kako se ljubiš. Ja sam mnogo teksta trošio na tebe i mnogo knjiga prelistao, ali ovo je za mene prijatan napor ako ide ka tome što ja očekujem. I da ti nisi čudna nego si jedinstvena i specifična. Kakav sam ja? - rekao je Gastoz.

- Meni si jako čudan i nesvakidašnji, nekako mi ne odaješ vajb osobe sa ovih prostora. Kao što sam ja ovde uvek bila najčudnija zato si ti meni jako čudan jer ja ne idem po tim vašim afterima - rekla je Anđela.

Screenshot 2024-10-08 190610.jpg
Printscreen 

- Kako ti zamišljaš jedan after? Kao hiljadu bolesti, svako sa svakim. Znaš koliko sam imao aftera gde sam naučio mnoge stvari, kad zablejiš sa nekim glumcima i muzičarima i naučiš mnoge stvari - dodao je Gastoz.

- Da, jasno mi je, ali se ne krećem prosto po tim mestima, splavovima i čudima i nije to moj fazon uopšte. Nekako ne mogu da zamislim da blejim sa tako nekim ljudima - rekla je Anđela.

 Bonus video:

Kurir Druga grupa Elitara ulazi u studio, Bebica se predomislio, ulazi sa devojkom