Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Srna. Katarina se porodila pre dva dana. Darko je za prijatelje i porodicu večeras organizovao slavlje u jednom restoranu u Rumi, blizu svog rodnog Brestača.

Darko Lazić postao je otac malene devojčine Srne, te je tim povodom organizovao proslavu za najbliže prijatelje, rodbinu i kolege sa estrade.

WhatsApp Image 2024-10-08 at 7.45.53 PM (1).jpeg
Kurir 

Među prvim gostima su se pojavi stigli Darkova majka, Branka sa partnerom, Draganom Paunovićem. Oni su se pozdravili sa Katarininom sestrom i pošto nisu bili raspoloženi za davanje izjava uleteli su u preskupi restoran gde će se održati slavlje, dok je svastika Kristina ispozirala za Kurir.

WhatsApp Image 2024-10-08 at 6.15.15 PM.jpeg
Kurir 

Nakon mnogobrojne familije, stigao je i Lazićev rođeni brat, Dragan. Draganu je bilo puno srce zbog rođenja bratanice, pa je sve vreme imao osmeh na licu.

WhatsApp Image 2024-10-08 at 7.45.52 PM.jpeg
Kurir 

Mnogi kažu da Dragan i te kako podseća na Darka, kako likom, tako i glasom. Lazić je veoma vezan za svog brata, pa ga je jednom prilikom pozvao da mu bude gost na koncertu koji je održao u beogradskom "Sava centru".

Podsetimo, Lazić iz braka sa voditeljkom Anom Sević ima ćerku Lorenu, dok iz veze sa Marinom Gagić ima sina Alekseja.

Njegovoj ženi Kaći ovo je prvo dete.

Maša Komatina

 Bonus video: 

Kurir televizija Brat Darka Lazića stigao na proslavu