Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Srna. Katarina se porodila pre dva dana. Darko je za prijatelje i porodicu večeras organizovao slavlje u jednom restoranu u Rumi, blizu svog rodnog Brestača.

Darko Lazić postao je otac malene devojčine Srne, te je tim povodom organizovao proslavu za najbliže prijatelje, rodbinu i kolege sa estrade.

Kurir Svastika pocepala Darka Lazića

Pevač se provodi za sve pare na veselju povodom rođenja male Srne, u prilog tome svedoči i snimak koji je uslikao paparaco Kurira.

Kako se može primetiti po kadrovima, situacija je uzavrela, svi gosti su na nogama, a očekivano, najsrećniji je Darko, kojem je svastika pocepala majicu.

Među prvim gostima su se pojavi stigli Darkova majka, Branka sa partnerom, Draganom Paunovićem. Oni su se pozdravili sa Katarininom sestrom i pošto nisu bili raspoloženi za davanje izjava uleteli su u preskupi restoran gde će se održati slavlje, dok je svastika Kristina ispozirala za Kurir.

Maša Komatina

 Bonus video: 

Kurir televizija Starija sestra Katarine Lazić, Tijana otkrila kakav je tretman u bolnici imala Kaća kao supruga Darka Lazića