Bivši učesnik Zadruge, Sale Luks, žestoko je popljuvao Anđelu Đuričić, Milicu Veličković i Sofiju Janićijević rasporedivši ih u tri tipa devojaka. Nakon toga izneo je saznanja koja ima o Milici Veličković da je abortirala više puta nakon aftera, na šta je ona nikada burnije reagovala.

- Imamo tri kategorije. U prvu se utapaju potočarke a to je Anđela Đuričić, ona je plitka voda ali je kao sva bitna i sa njom samo treba biti uporan jer glumi da nije laka devojka a malo joj treba kao sa Gastozom. To je taj plitak potok koji će se pridružiti većoj reci -otkrio je Sale.

 Zadrugar izneo šok optužbe na račun trudne Milice
Printscreen 

- Vuk dlaku menja ali ćud nikada, ona može da se prikrije ali ne može svoju bit da sakrije. Ona ima takav kod i ona misli da je Gastoz uporan, da mu je stalo do nje i pogotovo što je jak rijaliti igrač to njoj imponuje. Tri meseca treba da se zavrti svaka priča, taman oko nove godine bude haos -rekao je Sale.

sale-luks.jpg
Printscreen 

- Drugi tip devojke su kaldrmašice, to je Milica Veličković. Mislim da njoj nije strana ta trudnoća i abortusi, neću sad da pričam jer je žensko ali devojka je afteruša i kad god muškarcima treba neka zabava kome da se obrate nego Milici. Terza je dečko indijanac i on ne može da kontroliše svoje nagone, iskreno Milica je za njega najbolja riba koju je imao i zbog toga se pogubio i pristajao na sve -dodao je Sale.

132131.jpg
ATA images, Youtube printscreen 

- Milica mi piše i napisala je šta priča ovaj bolesnik za abortuse, poručila ti je da pušiš ku*ac i da je bolje da je tebe majka abortirala -dodao je voditelj.

- Ne znam što se Mica ljuti kad sam je stavio u najlepšu kategoriju. Elem, Sofija je treći tip devojaka koji se naziva kamenjarke, ona samo želi da bude u prvoj priči i devojka je totalno premazana svim bojama, želi malo da digne svoju popularnost i spremna je na sve. Imam ja neke fotografije njene ali to ćemo kasnije -rekao je Sale.

Kurir.rs/Pink

 Bonus video:

Kurir Darko Lazić izjava na slavlju povodom rođenja ćerke Srne