Muzička zvezda Milica Pavlović govorila je o prijateljstvima sa kolegama sa javne scene. Sa Acom Lukasom i Jelenom Karleušom ima duete. Sa pevačem se divan odnos završio sukobom.

Milica se prisetila sukoba sa Lukasom. 

Milica Pavlović
Youtube/Podcast Inkubator 

"On je veliki umetnik i ostavio je i ostavlja traga u muzici. Jedini je takav, pokušavali su mnogi da kopiraju njegov lajfstajl, njegov način interprentacije. On je jedan jedini Aca Lukas. Svemu tome aplaudiram", govorila je Milica i nastavila:

366443_240930.01_48_36_00.Still010.jpg
Kurir Televizija 

"Pored toga što nas je vezivalo prijateljstvo, zato sam i snimila duet sa njim, ali, on je završio karijeru kod mene. Nikad se ne bih pomirila sa njim, jednostavno, imala sam jedno ružno iskustvo, kao neko ko se ovim poslom bavi isključivo iz ljubavi, svi mi radimo i zbog novca, a ljubav me motiviše, i publika. Što se tiče Ace, jedno jako neprijatno iskustvo. Jako sam isključiva, kad me zezneš, teško mogu da pređem preko nekih stvari. Ali fin je čovek, kažu", rekla je Milica u podkastu Inkubator.

Onda je progovorila o Jeleni Karleuši, muzičkoj zvezdi sa kojom ima hit duet "Mašala"

Milica Pavlović ogovarala Karleušu, sa Lukasom zauvek završila
Miloš Miletić 

"Jelena je moja prijateljica, moja koleginica, volim način na koji pristupa poslu, veže nas energija, bombastičnost, upornost... Ogovarala sam je juče, onako ženski. Jedna je od najnegovanijih žena koju poznajem, tako je mirišljava. Ovu Jelenu koju ja poznajem, nema veze sa ovom Jelenom na tv-u. Verovatno je u tom šou-bizu gde jeste, jer vodi igru kako je vodi. Ko ne zna PR, treba da ode kod Jelene na čas. Ona ulaže u produkciju, cenim je zbog toga. Mnogo je volim.", zaključila je Milica.

 Bonus video:

Instagram/karleusastar Jelena Karleuša