Popularna pevačica Ilda Šaulić pojavila se posle duže vremena u jednoj emisiji. Kao što je navikla publiku i ovog puta se pojavila u otmenom izdanju. Ona je nosila crno odelo, belu košulju i skupe crno bele cipele. 

Pitanje za Ildu Šaulić glasilo je: Da li si nekada poželela da odustaneš od pevačke karijere?

Ilda Šaulić
Printscreen/Youtube/amigshow 

"Bio je trenutak kad nas je otac napustio i više mi ništa nije imalo smisla. Nekako sam krenula da pevam uz njega i zajedno smo nastupali, kad je došlo do trenutka da njega nema nisam videla svrhu", rekla je Ilda i nastavila:

"On na početku nije bio za moju karijeru, ali kasnije je promenio mišljenje", rekla je Šaulićeva u emisiji Amidži Šou.

Za dva dana Ilda nastupa u Beogradu u MTS dvorani: 

Sequence 05.00_20_43_14.Still002.jpg
Kurir Televizija 

- Šest godina je prošlo od mog poslednjeg koncerta u Beogradu. Nekako je sada trenutak, iako su me novinari pitali svake godine što čekamo toliko, ali nekako je sada, kao i na nagovor mojih saradnika, a mislim da je MTS dvorana lepo mesto. Imamo još proba, ali je sve to već upakovano kako ja želim i biće baš lepo. Imam dva muška gosta, moje drage kolege i drago mi je što su se odazvali na moj poziv. Ja sam neko ko voli da ljude iznenadi najprijatnije, pa neću da otkrivam previše, ali mislim da će ta noć imati momente koji će i meni i njima ostati u pamćenju - započela je pevačica, pa je odgovorila na pitanje čime može da iznenadi publiku s obzirom na smo navikli na njen glas i stas:

- Uživaće u dobrim pesmama, u kvalitetnom izvođenju, orkestru Endžija Mavrića, baš smo vredno radili da to sve bude lepo. Imaće priliku da čuju i tatine obrade koje sam radila, pa će biti divnih stvari. Nisam ja šou-men, ali će to sigurno biti lepo veče sa kvalitetnom muzikom, kako i priliči.

Kurir televizija Ilda Šaulić o predstojećem koncertu