Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Srna. Pevač je danas došao po svoje devojke da ih odvede kući u Brestač, gde je spremio ćerkici sobu. Vidno raspoložen i nasmejan došao je u društvu svastike. U ruci je imao bronzanu kolevku za malenu Srnu sa koje niko nije skidao pogled.

 - Jako sam srećna i jedva čekam da odem kući. Meni nije do slavlja ko tati, samo mi je da budemo svi zajedno. Umorna sam od nespavanja, a on od slavlja. Noćas nisam spavala od uzbuđenja i mala je to osetila pa je bila budna sa mnom. Osećaj je nestvaran - rekla je ponosna mama, koja je iznenadila linijom samo tri dana posle porođaja. 

WhatsApp Image 2024-10-09 at 12.28.05 PM (1).jpeg
Kurir 

Iz porodilišta je izašala u kratkoj haljini, a svi su komentarisali da izgleda kao da se nije porodila. 

Tata je otkrio da mu neće teško pasti neprospavane noći koje slede i otkrio da će uzeti odmor od nastupa, kako bi najlepše trenutke proveo sa ženom i ćerkom. 

Darko Lazić
Kurir 

Podsetimo, pevač je tokom proslave rođenja deteta za Kurir otkrio da ćerkica liči na njega.

- Ja sam i te kako najsrećniji čovek na svetu već odavno, danas pogotovo jer sam dobio još jednu malu princezu koju sam želeo. Video sam je preko telefona, pošto ne možemo u bolnicu.

Kurir Darko Lazić i njegova supruga Katarina izašli iz porodilišta sa bebom Srnom

Na pitanje zašto je odabrao državnu bolnicu, Lazić je kratko poručio:

- Smatram da su državni lekari i bolnice najbolji.

kurir.rs/M. J. 

 Bonus video: 

Kurir Darko Lazić izjava na slavlju povodom rođenja ćerke Srne