Rijaliti učesnici Jovan Pejić Peja (24) i Ena Čolić (31) zbližili su se poslednjih dana, a sinoć su jedno drugom priznali simpatije. Čolićeva je objasnila Nenadu Marinkoviću Gastozu da joj godine Jovana Pejiće Peje uopšte ne smetaju i da joj je bitnije da nije star, iako je nezreo.

- Rekla sam ako nije zreo, bar nije star. Što je to čudno? On ima 24, stariji je od moje sestre. Ja sam sad napunila 31. Nisam čak ni 7 godina starija od njega, nego 6. Imala sam mlađeg, i to ne da je mlađi jednu godinu od Peje, nego... Godinu i po dana smo bili zajedno. Boli me uvo šta ljudi pričaju - govorila je Ena.

Screenshot 2024-10-09 191013.jpg
Zadruga Printscreen Youtube 

 Ćolićeva se ne osvrće na zlurade komentare o njihovoj razlici u godinama, a njihovu vezu podržao je i Jovanov otac.

whatsapp-image-20240619-at-3.56.14-pm.jpg
Printscreen 

- Moram da kažem da nisam baš ispratio sve šta se dešavalo, ali verujem da je bilo zanimljivo. Zbližavanje Ene i Jovana mi je super, ona je lepa devojka, ali iskreno mislim da njeno srce pripada Mateji, ali ako se desi nešto sa Jovanom, ma samo nek budu srećni. Ja sam već rekao da samo i Zlata i ja najsrećniji kada je on srećan. On je naučen da voli i poštuje žene i meni se svidja što on to tamo i radi. Poštuje ih sve, a sa kim god da bude, neka bude, mlad je i treba da uživa - rekao je Zoran Pejić Peja za Pink.rs.

 Bonus video:

Kurir televizija Zlata Petrović stigla na slavlje kod Slobe i Jelene