Majka pevačice Teodore Džehverović, Gordana Džehverović, rasplakala se dok je govorila o porodičnim odnosima.

Proteklih godina dosta se pisalo o narušenom odnosu Gordane Džehverović i njenih sestara sa kojima se našla pred sudom zbog imovinskog spora, a sada je ona kroz suze rekla kako se njena porodica rasturila, a ćerke su se odrekle svoje majke.

goca-dzehverovic-damir-dervisagic.jpg
Damir Dervišagić 

- Žalosno je što je to rešeno posle 23 godine onako kako sam ja priložila. Žalosno je što mi se porodica rasturila, tolika mržnja, gnev, to su jako gadne porodične stvari koje ja nikada nikome ne bih preporučila. Prvo, kakav god da je roditelj, ne treba nikada da se odreknemo svojih roditelja, ta žena je deset godina ležala nepokretna u krevetu, ta žena se borila, ta žena je stvorila nas tri ćerke, njih dve su se odrekle nje...Ja sam se posle 23 godine vratila u tu kuću baš iz tih razloga, renoviram je iz korena, oživljavam tu kuću, šta da vam kažem... - pričala je Goca gostujući na Red Tv.

Bila silovana


Podsetimo, Goca je svojevremeno u bolnoj ispovesti ispričala kako je sa 17 godina napustila medicinsku školu i iz Kačareva se preselila u Poreč zato što je bila silovana.

- Jedan peh mi se dogodio u 17. godini, pa sam odustala od škole u trećoj godini, htela sam da budem babica. Sama sam delila to sa sobom. Muž nije znao, to sam sama sa sobom u to vreme prebrodila. Kasnije je Teodora saznala, znale su moje sestre, a ne roditelji. U Višegradskoj sam učila. Ne volim da pričam o tome, stres sam imala i nisam mogla više da učim ni idem u školu - govorila je Goca u intervjuu za Hype u kom je otkrila da je bila silovana i da je malo ljudi znalo za to.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

Story Jelena Karleusa otkrila sce detalje o odnosi sa Duskom