Jedna od naših najpoznatijih pevačica Ilda Šaulić održava solistički koncert večeras u MTS dvorani.

Pevačica je za fanove spremila neviđeni šou vokalnog i scenskog spektakla o kom će se danima pričati. Vredna ekipa Kurira našla se na licu mesta, a pevačica je pred spektakl govorila o svemu što očekuje vernu publiku tokom magične noći.

WhatsApp Image 2024-10-10 at 19.49.49_9a0ce2fa.jpg
Nemanja Nikolić 

- Uzbuđenja sam i jedva čeka da krenem. Radujem se da ljudi čuju sve što sam spremila za večeras - bila je iskrena pevačica, koja je progovorila o tome da li će njena ćerka pevati sa njom.

- Ona ima tu želju, ako bude htela može kad god poželi da izađe na scenu i zapeva.

Na pitanje da li će na koncertu pevati Šabanove pesme, pevačica je emotivno odreagovala.

- Posebno priželjkujem to, priča o njemu me dovodi u posebno stanje i do emocija, ali sigurno je da će on večeras biti zastupljen.

Kurir Ilda Šaulić u društvu ćerkice dala intervju pred koncert

Podsećamo, ekipa Kurira posetila ju je u studiju tokom tonske probe par dana pre spektakla. Priliku smo tada iskoristili i za razgovor s njom, u kojem je otkrila šta je sve pripremila za ovaj spektakl.

- Ovde je ekipa na svom mestu, svi se pripremamo za tonsku probu. Imaćemo još jednu ili dve. Približilo se i jedva čekam. Postoji uzbuđenje, ali treme ne. Verovatno će je biti pred sam koncert, to je pozitivna trema, nije ona koja me desetkuje. Sve ide dobro, sve zvuči kako treba.

Kurir Ilda Šaulić