Pevačica Sanja Maletić (52) porodila se u junu ove godine i na svet donela ćerkicu kojoj su dali ime Vanja.

Naslednica je Sanji centar sveta, a pevačica je na Instagramu podelila fotografiju koja je raznežila sve.

 - Dočekala majka da je ručice zagrle - napisala je Sanja, a onda su usledili komentari njenih prijatelja i kolega koji su joj ostavljali emotikone u obliku srca. Prva koja je ostavila komentar je Kaća Živković, potom pevač Željko Samardžić, pevačica Olja Karleuša, Marija Ramadanovski, Sanja Đorđević i drugi...

2024-10-11 09_38_50-Sanja Maletić dobila dete u 52. godini, a sad objavila sliku sa naslednicom_ _Do.jpg
Prinsceen 

Pevačica nikada nije krila ni da se okrenula vantelesnoj oplodnji u nameri da se ostvari kao majka, a sada je po prvi put javno progovorila o svemu.

- Stiglo je preko 10.000 poruka. Potrudiću se svima da odgovorim. Na svet je došla jedna čarobna devojčica koja se zove Vanja, ona je Božije čudo, rodila sam je na Vidovdan. Govorila sam ja i o svojim neuspesima, to traje sedam, osam godina, onda ideš dalje, dok sam živa dok priroda i Bog kažu da može, ja ću da probam. Odabir lekara je kod mene bio presudan. Prva etapa je bila priprema, bila sam u Solunu kod izvrsnog stručnjaka, bilo je jako lepo iskustvo tamo. Onda me je preuzeo doktor u Beogradu, pružili su mi dosta ljubavi, dali su snagu i meni i mojoj bebi. Imala sam sreću i mogu da se zahvalim Gospodu Bogu. Nije bilo moguće usvajanje zbog mojih godina. Borba je trajala sedam, osam godina. Nisam ja krila, mnogo njih me je videlo. Budi ljudina i očekuj da budu i drugi prema tebi. Da bih došla do cilja nisam smela nikakva uzbuđenja da imam. Bolje je malo primiriti se da možeš u molitvi da izneseš sve - ispričala je Sanja za Kurir posle porođaja. 

 Bonus video: 

Promo NAJVEĆE ESTRADNE SVAĐE: Za Desetku Sanja Maletić, Uroš Božić i Olivija Rogić