Nebojša Tubić Žabac je majstor za skandale.

Kontroverznom biznismenu iz Novog Sada nedavno je oduzeta vozačka dozvola zbog toga što je na deonici puta Ruma - Novi Sad vozio u suprotnom smeru, saznaje Kurir.

screenshot-20231212-201253.jpg
Kurir Televizija 


Nekadašnji partner muzičke zvezde Goce Božinovske upravljao je svojim automobilom dvadesetak kilometara, nakon čega ga je zaustavila saobraćajna policija i odmah isključila iz saobraćaja. Kontaktirali smo sa žestokim momkom koji je potvrdio naša saznanja i opisao situaciju.
S obzirom na njegovo delikatno zdravstveno stanje, najpre smo ga upitali kako je sada.
- Solidno je zdravlje. Popravlja se. Tu sam u Novom Sadu - rekao je on kratko i precizno.

screenshot-8.jpg
Kurir 

  Na direktno pitanje da li mu je oduzeta vozačka dozvola i zbog čega, Tubić je ispričao:
- Tačno je da su mi oduzeli vozačku dozvolu. Odlično ste informisani. Zbog toga se slabo krećem. Ne smem da uđem u kola. Evo, sad ću da vam objasnim detaljno šta se desilo. Napravio sam sranje, je*iga. Vozio sam u suprotnom smeru. Imao sam ja neku svoju misiju, ko zna šta mi je bilo u glavi. Znate ono kad se čovek pomami i osili. Tada je sve moguće - priča Tubić.

2601dragan-kadic.jpg
Printscreen, Dragan Kadić 


Potom je rekao da mora ponovo da polaže vozački ispit.
- Od Rume sam ka Novom Sadu išao u suprotnom smeru. Šta da kažem, glupo jeste, ali tako se desilo. Sada moram da vidim kako ću to da rešim. Moram ponovo da polažem vožnju. Kad su me zaustavili, nisam imao kud. Morali su da me isključe iz saobraćaja. Muke. Ali svestan sam ja šta sam napravio. Sva sreća nije se desilo ništa na putu. Znate, ja sam medicinski fenomen jer godinama živim bez mozga, pa nije to tako lako - kaže Tubić.

hronika-ubistvo-ns-izvode-zabca-iz-suda-2foto-ss.jpg
Printscreen, S.S. 

  Žabac je jedan od retkih preživelih aktera mračnih devedesetih godina prošlog veka i čovek koji je poznavao gotovo sve ljude čija su se imena u to vreme povezivala s podzemljem. Nije krio svoje veze s poznatim ličnostima iz kriminalnog miljea, a i sam je bio meta atentata koji je delom još uvek pod velom misterije.

dado02-dado-djilas.jpg
Dado Đilas 

U javnosti je najčešće spominjan kao biznismen koji je u svom posedu imao nekada čuvene diskoteke - "Hacijendu" u Bačkoj Palanci i novosadsku "Garažu". Zbog svog stila i načina života često je bio u centru pažnje. Pre 12 godina preživeo je pucnjavu u Novom Sadu, kada mu je metak prošao kroz lobanju, ali on se potpuno oporavio, pa je kao medicinski fenomen upisan u Ginisovu knjigu rekorda. Sedeo je u bašti kafića "Aleksandar" u Novom Sadu kada je maskirani napadač, koji je nosio šešir, u pravcu bašte kafića ispraznio šaržer iz automatske puške. Ispostavilo se da je greškom upucan.

Kurir televizija Evo šta krasi i izdvaja novu sezoni porodičnog programa "Pusti brigu"