Voditeljka je nedavno pričala svojim gostima u studiju o higijeni, koja joj je veoma bitna, pa otkrila šta nikako ne podnosi da vidi na muškarcu.

Poznata po britkom jeziku, popularna Jovana Jeremić nedavno se u jutarjem programu obratila muškarcima, ističući da moraju da budu "u stroju" i "čisti.

- Izvini, molim te, svi gosti moraju da budu "picikato" kod mene, pod istom maržom, što bih ja rekla u stroju. Zašto? Zato što gledaoci "Pink" televizije zaslužuju najlepše goste. Nemoj da mi neko dođe neobrijan, neočešljan, sa peruti, kad vidim muškarca da ima perut, ja se prevrnem. Više nikad u životu ne želim da ga vidim - rekla je Jovana.

jelena-jeremic.jpg
ATA images 

- To mi se desilo dva, tri puta sa jednim gostom koliko god je donosio rejting nisam ga više zvala u emisiju. Ja kad vidim da je muško neuredno, prosto ne može da sedi sa mnom, ugrožava moje energetsko polje. Volim da je muško namirisano, obrijano, sređeno, a ako ima bradu da ona bude isfazonirana i da ima neku poentu, a ne da mi dođe ovde apa-drapa. Nisam ja za apa-drapa i za tante-mante, nego za mega, giga i glavno - istakla je Jovana.

 Bonus video:

Instagaram/jeremicjovana jovana jeremic