Tina Ivanović i Zvezdan Anđić, koji od proletos, kako tvrde naši izvori, nisu u braku, u više navrata su imali krizu u njihovom odnosu. Najveća je bila 2022. godine. Tada je pevačica, kako su mediji izveštavali, izbacila Zvezdana iz kuće.

tina-ivanovic-i-zvezdan.jpg
Damir Dervišagić 

Oboje su tada demantovali da je došlo do incidenta jer su uspeli da prevaziđu krizu. Slična situacija se dogodila i ranije, 2016. godine. Tada je malo falilo da se zvanično razvedu. Tina je tada javno otkrila da je Zvezdan prevario i da ne vidi razlog da ostane u takvom braku. Mediji su tada navodili da je nastala velika svađa, da se ceo komšiluk tresao od vike i galame. Ivanovićeva je tada govorila suprugu: "Sram te bilo, oženjen čovek, a ovako da se ponašaš. Zar nakon 15 godina ovako da me brukaš?!".

tina-ivanovic.jpg
Dragan Kadić 

Već sutradan poručila mu je da je najbolje da spakuje stvari i razdvoje se na neko vreme da bi mogla na miru da razmisli hoće li mu oprostiti ovu izdaju. On je to i učinio i iz njihove nove kuće otišao u staru, gde je proveo neko vreme, ali ju je sve vreme molio da se vrati.

Zvezdan je tada tvrdio da nije ni u čemu pogrešio i da do razvoda sigurno neće doći. 

tina-ivanovic-i-zvezdan-andjic.jpg
Damir Dervišagić 

 Nesporazum su tada uspeli da reše, kao i pre dve godine, kada su i krili da su se na neko vreme rastali, a sada je mali krug ljudi upućen u to da su stavili tačku na zajednicu posle više od 25 godina.

Kurir Koncert Tee Tairović