Svetozar Cvetković, Milan Marić i Ceca Bojković po prvi put su zajedno bili u jednoj zabavnoj emisiji. Vrsne glumačke umetnike ugostila je voditeljka Ljiljana Stanišić u nedeljnom popodnevu na Kurir televiziji koja se emituje sutra od 16 časova.

WhatsApp Image 2024-10-12 at 15.17.52_16df92a7.jpg
Kurir 

Domaćica emisije tom prilikom je otkrila da joj je posebno drago što su vrsni glumci u nedeljnom popodnevu, ali naročito što je ugostila komšiju Svetozara.
- Mi živimo u istoj ulici. Svetozara često viđam dok šeta svog psa ili s naslednikom. Izuzetno ga cene i poštuju komšije - istakla je voditeljka i dodala:
- Uz Cecu i njene uloge sam rasla i divila joj se, a Milan je poseban biser u emsiji, posebno mi je drag jer je na najbolji mogući način dočarao pesmu Ljiljana u filmu o Tomi Zdravković. Verujem da će se ova emisija biti veoma zabavna gledocima jer smo glumce upoznali na pravi način kad su opušteni i bez brige -rekla je Stanišićka.

WhatsApp Image 2024-10-12 at 15.18.21_40ecfcaf.jpg
Kurir 

S obzirom da je na javnoj sceni Ljiljana prepoznata kao neko ko nema zadrške, vrlo otvorena, neposredna i "žena iz naroda", nema sumnje da će svako nedeljno popodne, zajedno sa kuvarom Dejanom Šutanovcem, učiniti nezaboravnim i doprineti zabavi u svakom domu. Ovoga puta sa glumcima i muzičkim blokom je zabava zagarantovana.

Kurir televizija Evo šta krasi i izdvaja novu sezoni porodičnog programa "Pusti brigu"