U današnjem izdanju emisije "Pusti Brigu" koju na Kurir televiziji vode Ljiljana Stanišić i Dejan Šutanovac, gosti su bili čuvena glumica Svetlana Ceca Bojković, glumac Svetozar Cvetković, kao i mladi glumac koji osvaja svet, Milan Marić.

Na pitanje da li žive za aplauz, glumci su u odgovoru bili složni.

PUSTI-BRIGU-S04EP04-1DEO.00_26_29_20.Still005.jpg
Kurir Televizija 

- Pozorište je fenomenalan sociološki ekperiment. Ideja da ja verujem u reči koje govorim i osobu koju glumim je kao tenis, mi serviramo a vi odgovarate. Pozorište se hiljadama godina nije menjalo, niti će se menjati - rekao je Marić.

Bojković je objasnila da iako je aplauz divna stvar na kraju predstave, nije najbitnija.

PUSTI-BRIGU-S04EP04-1DEO.00_24_40_03.Still006.jpg
Kurir Televizija 

- Već tokom same predstave osetite disanje publike, i to je ta fenomenlana razmena energija, ako je drama tu su tišine i pauze, i vi saosećate, to je taj fenomen. Aplauz je kruna svega toga, a zapravo ste uživali u igri, bilo bi jako površno da kažemo da živimo samo za aplauz, ne, nego za ceo tok predstave i komunikaciju sa publikom - rekla je Ceca.

Cvetković kaže da mu je, umesto aplauza, najbitniji kolega ili koleginica sa kojom će igrati ulogu. 

Kurir televizija Svetlana Ceca Bojković odgovorila na staro pitanje: Da li glumci žive za auplauz?

- Zbilja se ne živi za to da bi vas neko hvalio, pa makar i aplauzom. Niko drugi do vas ne zna koliko je te večeri bilo dobro ili loše, kao što to mi znamo. Mislim da mi živimo za partnera, kad neko zove da igram prvo pitam sa kim. Gluma je najlepšti posao na svetu, on podrazumeva nešto što je u životu ljudski cilj, a to je sloboda - rekao je glumac.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Kurir televizija ZORAN RADMILOVIĆ JE BIO MRGUD I ĆUTOLOG! Svetozar Cvetković ispričao smešnu anegdotu o velikom glumcu MIRA BANJAC GA JE ZVALA KLEN