Kako je ranije danas ekskluzivno otkriveno, popularni pevač Dženan Lončarević postao je otac četvrti put.

Dva sina dobio je sa sada već bivšom ženom Samirom, a ovo je drugo dete koje je dobio sa izabranicom Milicom, s kojom je već 15 godina u vezi i s kojom je paralelno živeo dok je još bio u braku sa Samirom.

sl.jpg
Printscreen/Instagram, Ana Paunković, Nenad Kostić 

Mediju su kontaktirali pevača ne bi li mu čestitali rođenje sina, a kako je tekao razgovor prenosimo u nastavku, u celosti.

- Hvala vam... kako ste vi? 

- Evo, dobro, radno...

- Hvala vam što pratite sve... i vezano za moju muzičku karijeru, imao sam skoro koncert u Lisinskom.

- Da, da znam, pisali smo o tome... Indira je bila gošća - rekle su mu kolege, ali ga je to verovatno "iznenadilo", pa se zahvalio i spustio slušalicu.

Njegova prva supruga Samira je u svojoj ekskluzivnoj ispovesti istakla da je čula da njen suprug ima vanbračno dete.

- Čula sam da je Dženan dobio dete sa tom ženom sa kojom živi, ali videla nisam. Dakle, to jeste došlo do mene, ali ne mogu da tvrdim da je sigurno tačno - istakla je očajna žena za Telegraf pre nekoliko meseci.

Dženan je u februaru 2024. podneo zahtev za razvod braka od Samire sa kojom je zvanično u braku 25 godina i imaju dva sina.

Kako je rekao izvor, kada je snimljen sa ovom ženom Lončarević je svoju zakonitu suprugu ubeđivao da mu je to - saradnica. Samira mu je verovala.

6111.jpg
Printscreen/Paparazzo lov 

Dženana i ovu ženu (ime poznato redakciji) je ekipa "Paparaco lova" usnimio zajedno pre izvesnog vremena, a slike možete pogledati u okviru teksta.

(Telegraf.rs)

Kurir Ovde je rođen Dženan Lončarević