Kako je ranije danas ekskluzivno otkriveno, popularni pevač Dženan Lončarević postao je otac četvrti put. Dete je dobio sa izabranicom Milicom, sa kojom je 15 godina bio u paralelnoj vezi tokom braka sa suprugom Samirom. 

dl.jpg
Shutterstock, Privatna Arhiva, Ana Paunković 

- Nemam komentar. Neka mu je živ i zdrav - rekla je Samira kratko.

Podestimo, upravo je Samira u svojoj ispovesti istakla da je čula da njen suprug ima vanbračno dete.

- Čula sam da je Dženan dobio dete sa tom ženom sa kojom živi, ali videla nisam. Dakle, to jeste došlo do mene, ali ne mogu da tvrdim da je sigurno tačno - istakla je očajna žena za Telegraf pre nekoliko meseci.

- Jedino tražim da se poštuje zakon u svemu ovome, ne tražim ništa više. Ipak sam radnik tog suda, vodim krivičnu pisarnicu i znam kako sve ide. Tražim da se zakažu predmeti koji su pre mene ako su hitni pa moj. Da li će da bude sutra, prekosutra ili za mesec dana, samo da ide po zakonu. On i njegov pravni tim sada urgiraju sa svih strana da se to ubrza. Najveći problem je imovina, doživela sam da posle 25 godina braka hoće da me izbaci iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtev za razvod braka, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke. Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio da ja ne bih mogla ništa da dobijem. U tome je problem - rekla je ona tada.

 Bonus video: 

Kurir televizija KAMERE KURIRA ISPRED DŽENANOVE KUĆE U PRIJEPOLJU! Komšije otkrivaju: Samira imala TEŠKU OPERACIJU i dalje ŽIVI SA SVEKRVOM

- Jedino tražim da se poštuje zakon u svemu ovome, ne tražim ništa više. Ipak sam radnik tog suda, vodim krivičnu pisarnicu i znam kako sve ide. Tražim da se zakažu predmeti koji su pre mene ako su hitni pa moj. Da li će da bude sutra, prekosutra ili za mesec dana, samo da ide po zakonu. On i njegov pravni tim sada urgiraju sa svih strana da se to ubrza. Najveći problem je imovina, doživela sam da posle 25 godina braka hoće da me izbaci iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtev za razvod braka, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke. Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio da ja ne bih mogla ništa da dobijem. U tome je problem - rekla je ona tada.