Tina Ivanović i Zvezdan Anđić razveli su se posle više od 25 godina braka, prvi je pisao Kurir. Da je situacija ozbiljna, pokazuje to što dugogodišnji partneri izvesno vreme žive na različitim adresama i što nikada do sada nisu bili razdvojeni ovoliko dugo.

Zvezdan se proletos preselio u kuću koja se nalazi iza porodičnog doma na magistralnom putu za Grocku, dok je Tina ostala u kući gde su godinama zajedno boravili. Naša ekipa obišla je kraj gde žive, ali komšije koje smo sreli nisu želeli da komentarišu porodične probleme i razlaz. Krajem avgusta kada smo prvi put dobili saznanje da su supružni rešili da stave tačku na brak, kontaktirali smo sa Zvezdanom.

U jeku razvoda, Tina Ivanović je iznenadila mnoge objavivši fotografiju sa letovanja na svom Instagram profilu. Fotografija je nastala na plaži u Dubaiju, gde Tina uživa u sunčanju i opuštanju. Uz fotografiju je postavila čuveni simbol napravljen prstima koji predstavlja srce. 

 Bonus video: 

Kurir televizija TINA IVANOVIĆ PRIČALA JE O NAVALENTNIM GOSTIMA I NEPRIJATNIM SITUACIJAMA: Postoje kvazi pevačice koje kvare ugled nas pravih!