Dženan Lončarević postao je otac još jednog dečaka. U martu ove godine kao bomba je odjeknula vest da se pevač razvodi od supruge sa kojom je bio 25 godina u braku i ima dvoje dece, a nakon toga pojavila su se i nova saznanja iz privatnog života Lončarevića, da već 15 godina živi sa novom ženom, sa kojom je do skoro živeo u vanbračnoj zajednici.

Ekipa Kurira je tih dana obitavala oko zgrade poznatog pevača, a danas smo povodom informacije da je postao tata opet posetili njegov kraj gde smo razgovarali s njihovim komšijama i došli do saznanja da pevač i njegova supruga više ne žive na istoj lokaciji.

whatsapp-image-20240415-at-11.11.00-am-1.jpg
Kurir 


- Oni su se preselili odavde. Koliko smo čuli oni su sada na Voždovcu. S njima je komukacija bila minimalna i inače, a od onda kada se ono sve izdešavalo sa njegovim razvodom, potpuno su se povukli. - rekla nam je jedna komšinica i nastavila:

- Dženan je često parkirao auto tik do ulaza kako ih niko ne bi video kad izlaze. Njena majka je redovno bila s njima, nju smo najviše i viđali ovde. Viđali smo i nju sa stomakom, samo što je to nama sve brzo prošlo, pa smo sad začuđeni kad kažete da se već porodila. Ali ono što je sigurno ovde više ne žive. Imaju tri automobila, bar jedan bismo nekad videli - rekla nam je žena iz obližnje radnje.

Kurir.rs

Kurir Ovde je rođen Dženan Lončarević