Svetlana Ceca Ražnatović i Ana Nikolićukrstiće koplja na velikim solističkim koncertima na Ušću u junu sledeće godine.

2024-10-14 14_51_16-Window.jpg
Dragan Kadić, Aleksandar Jovanović Cile 

Koleginice i drugarice će, kako za sada stvari stoje, na najvećoj beogradskoj livadi pevati u razmaku od samo dve nedelje. Ceca je prva najavila svoj treći koncert na Ušću i to na Vidovdan 28. juna, a dve nedelje kasnije, isto je učinila i Nikolićeva, ali za 14. jun, kada je i Cecin rođendan.

ana.jpg
Printskrin Tik Tok 

Iako je Ana više puta najavljivala da će pevati na Ušću, mnogi u to nisu verovali, sve dok se na pevačicinim društvenim mrežama nije pojavila fotografija plakata, koju je i ona više puta podelila na svojim profilima. Na njemu piše sledeće: "Ana Nikolić, Ušće, 14. jun 2025. u 21 čas! Hvala, doviđenja" - kako glasi i naziv njenog poslednjeg albuma, ali i očito, i naziv velike predstojeće turneje.

Ova vest je izazvala salvu oduševljenja kod Aninih fanova, koji još ne mogu da prežale njen otkazan koncert u Areni prošle godine. Ipak, mnoge je začudilo što je ona čekala da Ceca, s kojom je godinama u prijateljskim odnosima, prva objavi svoj termin, da bi ona brže-bolje najavila i svoj i to dve nedelje ranije. Mnogi su ovo protumačili kao Aninu provokaciju na Cecin račun.

ceca.jpg
Banja Luka vikend festival 

- Ako Bog da, sledeće godine će za Vidovdan biti koncert na Ušću. Eto, da objavimo taj datum, samo čekam zvaničnu potvrdu od grada za termin. Tako da, videćemo se na Ušću dragi moji, sledeće godine na Vidovdan. Ja jedva čekam da izađem na binu. Nisam tremaroš po prirodi, mene publika motiviše, stimuliše, skoči mi adrenalin. E sada, jedino kada bih mogla patike da nosim, satima bih mogla da pevam, mada se i ja iz štikli isto izujem - rekla je Ražnatovićeva za medije.

Ana je više puta istakla da će joj ovaj koncert na Ušću biti kruna karijere i da je njoj tamo i mesto.

ana-nikolic--12.jpg
ATA images 

- Na leto ću imati koncert na Ušću! Korona mi je pokvarila projekat "Klinika", posle toga je sve išlo slabo... Znala sam da neće biti koncerta u Areni i sada sam se usredsredila na Ušće. Arenu smo preskočili, sada neka bude Ušće, neka gori Ušće. Ceca je zakazala, tamo je samo njoj i meni mesto i nikom više. Biće koncert ako ne ubijem Raleta, nisam žena za zaj*banciju. Arena je trebalo pre Tare da bude. Ona se desila, pa sam i dalje na porodiljskom. Mene Ušće jedino inspiriše - rekla je Ana nedavno u emisiji "Premijera - vikend specijal".

Da je mislila ozbiljno, svedoče i muzičke probe iz studija s novim bendom koji će činiti tri člana pod vođstvom njenog muzičkog producenta i dečka Gorana Ratkovića Raleta.

Pozvali smo glavne akterke za komentar, ali nam se one nisu javljale na pozive.

unnamed.jpg
Kurir 

Kurir.rs

 Bonus video:

Instagram/uros_tarapana Ana Nikolić sa Raletom u provodu